Ciri-ciri Lelaki Seksi Di Mata Wanita


Ciri-ciri Lelaki Seksi Di Mata Wanita / cara menjadi lelaki seksi / lelaki seksi impian wanita / senarai lelaki seksi di Malaysia / abang sado lelaki seksi / tips lelaki seksi / lelaki seksi lelaki kasanova lelaki maskulin

Apakah bentuk penampilan yang menjadikan Lelaki Seksi Di Mata Wanita? Apakah kriteria seorang lelaki yang seksi? Soalan ini pastinya bermain di minda para Lelaki Maskulin Malaysia.

Haruslah di ingatkan, untuk menjadi seksi, tak perlu badan sado pun, hanya perlu tahu apa cici-ciri lelaki seksi di mata perempuan.


Ciri-ciri Lelaki Seksi Di Mata Wanita


Kelakar :
Biar tak handsome, biar tak comel. Asalkan seorang lelaki tu mampu buat wanita cair pun memang dah dianggap seksi tau. Kalau muka je macho tapi takde sense of humor pun bosan juga.

Pandai masak :
Wanita akan mudah cair dan terpikat sekiranya seorang lelaki itu pandai memasak. Apatah lagi jika masakan yang di masak itu setaraf hotel 5 bintang. Ini juga salah satu ciri lelaki seksi di mata seorang wanita.

Bersukan :
Seperti yang kita sedia maklum wanita amat mementingkan kesihatan, kecergasan, bentuk badan, dan daya tahan tubuh. Oleh itu, lelaki yang sering bersenam dan bersukan akan dianggap seksi dan menawan. Ada kekuatan dan cergas pastinya akan mencairkan wanita.

Kemas :
Keterampilan dan kekemasan diri itu penting. Ini adalah suatu perkara yang dipandang tinggi oleh wanita kerana keterampilan dan kekmasan diri itu melambangkan perwatakan seorang lelaki itu. Anda bergaya anda berjaya!

Berdikari :
Pandai berdikari dan hidup sendiri akan memikat hati wanita kerana mereka yang tidak boleh hidup berdikari dianggap mereka yang pemalas dan tiada tujuan hidup. Nak buat kopi pun tak tahu, wanita mana yang akan terpikat?

Manis :
Senyuman manis yang menggoda boleh dikategorikan sebagai seksi kerana ianya mampu membuatkan seseorang wanita itu berasa tenang dan selamat. Segala kerunsingan dan kepenatan pasti akan hilang jika terlihat senyuman ini, malah mereka juga akan turut tersenyum manis. Lagipula, senyuman itukan suatu sedekah!

Ciri-ciri Lelaki Seksi Di Mata Wanita / cara menjadi lelaki seksi / lelaki seksi impian wanita / senarai lelaki seksi di Malaysia / abang sado lelaki seksi / tips lelaki seksi / lelaki seksi lelaki kasanova lelaki maskulin

    .